Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul nostru. Utilizarea site-ului kbot.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Date generale

Site-ul www.kbot.ro este administrat de compania SC KBOT TECHNOLOGY, inregistrata la Reg. Com sub nr. J08/2855/2021, CUI RO 45025218, cu sediul in Brasov, str. Lunga nr 148, punct de lucru Bd Grivitei nr.85.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.kbot.ro este denumita in continuare “client”.

SC KBOT TECHNOLOGY nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.kbot.ro

 

2. Preturile produselor si modalități de plată

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA (19%) si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

Codurile promotionale sunt valide doar la data cumpararii si nu pot fi folosite dupa achizitie inca o data.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele SC KBOT TECHNOLOGY.

 

3. Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea SC KBOT TECHNOLOGY. Continutul site-ului www.kbot.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a SC KBOT TECHNOLOGY.
Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@kbot.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala sau pentru a raporta incalcari ale acestora.

 

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Magazinul online www.kbot.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduce de catre client for fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

SC KBOT TECHNOLOGY nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa ta de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza site-ul, fara acordul tau explicit.

 

5. Produsele comercializate pe www.kbot.ro

Compania nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta. Clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp de disponibilitatea produselor comandate, acest lucru fiind expus si pe website. Valoarea maxima a obligatiilor companiei fata de client, in cazul nelivrarii produselor, este valoarea sumei incasate de companie de la clientul respectiv, suma care ii va fi returnata in maxim 30 de zile.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta companiei in maximum 48 de ore de la receptia produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare. Compania nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu sunt utilizate in scopurile pentru care ele au fost proiectate / fabricate

 

6. Litigii

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dumneavoastra trebuie formulate in timp de 48 de ore de la receptionarea coletului. www.kbot.ro va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

 

7. Garantia produselor 365

Garantii www.kbot.ro: primiti banii inapoi garantat in 10 zile, daca produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra, timp in care puteti efectua returul.

Garantia pentru produsele cumparate de pe www.kbot.ro este de 180 zile.